U gebruikt een oude browser!

Update uw browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu
FAQ

Koop hier je ticket voor een veilig dagje uit naar Museumpark Orientalis!

Wij doen er alles aan om jouw dagje uit zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen. Daarom ontvangen wij maar een beperkt aantal bezoekers tegelijkertijd. Om dit aantal te kunnen reguleren, werken wij met datum gebonden tickets.

Omdat ons museumpark midden in 30 hectare groen ligt, is er gelukkig veel ruimte om veilig en op gepaste afstand van anderen ons museum te bezoeken. Daarom blijft het (tot op zekere hoogte) mogelijk om tickets en parkeermunten aan de kassa te kopen, mits er met pin wordt betaald. Wil je zeker zijn van toegang tot het museumpark, dan kun je het beste online een ticket bestellen.

Heb je een vriendenpas of museumjaarkaart? Ook dan kun je het beste online een ticket bestellen. Toon jouw museumjaarkaart of vriendenkaart wel even aan de kassa.

Bekijk hier ons programma en onze openingstijden.

Selecteer hieronder de entreetickets die je wilt bestellen.

1. Kies je ticketsoort

 • Selecteer je tickets
  Prijs
  Aantal
  Subtotaal
 • Volwassenen (va 16 jaar) € 8,50
  € 8,50
 • Kinderen (4 t/m 15 jaar) € 4,50
  € 4,50
 • Familieticket (2 kinderen en 2 volwassenen) € 25,50
  € 25,50
 • Subtotaal: € 0,00
 • Ik heb een kortingscode
  Uw (kortings-)code is niet geldig. Controleer uw code.

  Heeft u de code eerder ingevuld maar is de bestelling niet afgerond, dan is de code 15 minuten ongeldig. Probeer het na 15 minuten nogmaals.
  Kortingscode: - € 0,00
 • Totaalprijs

Veelgestelde vragen

 • Wat is het voordeel van een e-ticket?

  Met een e-ticket geniet je het voordeel van een korting en kunnen we je vaak sneller helpen bij de entree van het museum. Door te werken met datum gebonden e-tickets, kunnen wij het maximale aantal bezoekers per dag bewaken.

  In verband met het Corona virus ontvangen wij maar een beperkt aantal bezoekers tegelijkertijd. Om het aantal bezoekers te kunnen reguleren, werken wij met datum gebonden tickets.

 • Moet ik mijn e-ticket printen?

  Liever niet maar het mag natuurlijk wel. Je ticket is vanaf je smartphone ook te scannen bij de entree. Zorg er wel voor dat de helderheid van je telefoon op maximaal staat en dat de QR code goed zichtbaar is.

 • Waarom moet ik een datum selecteren?

  Bezoek op de voorkeursdatum is normaliter niet verplicht, maar in verband met de maatregelen rondom het corona-virus wel. De geselecteerde datum op jouw ticket is de enige dag waarop jouw ticket geldig is. Op deze manier kunnen wij het maximale aantal bezoekers reguleren.

 • Kan ik ook een ticket aan de kassa kopen?

  Omdat ons museumpark midden 30 hectare groen ligt, is er veel ruimte om met gepaste afstand ons museum te bezoeken zonder andere bezoekers tegen het lijf te lopen. Daarom blijft het (tot op zekere hoogte) mogelijk om tickets en parkeermunten aan de kassa te kopen, mits er met pin betaald wordt. Wil je zeker zijn van toegang, dan kun je het beste online een ticket bestellen.

 • Kan ik mijn e-ticket bij de entree nog restitueren?

  Aangeschafte e-tickets kunnen niet worden gerestitueerd en/of omgeruild.

 • Kan ik e-tickets kopen voor een groep?

  Kom je met een groep van 20 personen of meer dan dien je contact op te nemen met de afdeling reserveringen: reservering@museumparkorientalis.nl of 024 -3823110.

 • Wat doe ik als ik een Museumkaart of een Vriendenpas heb?

  Heb je een Museumkaart of een Vriendenpas dan is het niet nodig om een e-ticket te kopen. Neem de Museumkaart of Vriendenpas mee naar de entree zodat deze gescand kan worden.

Ticket support