U gebruikt een oude browser!

Update uw browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

Steun ons museum en koop nu alvast met korting een ticket of doe een ticket cadeau.

Ook wij worden hard geraakt door het corona-virus. Ons museum is tot nader order gesloten en medewerkers en vrijwilligers zitten noodgedwongen thuis. In deze tijd van het jaar ontvangen wij normaliter veel bezoek, met name van scholen en andere groepsbezoeken. Dit zijn een groot deel van onze jaarlijkse bezoekersaantallen, die wij nu zullen mislopen.

Wij ontvangen geen structurele subsidie en onze inkomsten zijn afhankelijk van de entreegelden van bezoekers. Om de negatieve impact voor het museum te beperken en hebben wij een actie bedacht waar jij je voordeel uithaalt én waarmee je tegelijkertijd ons museum steunt!

Koop nu alvast een cadeauticket voor jezelf of iemand anders. Het ticket is vanaf het moment dat wij weer open kunnen het hele seizoen geldig. Als je nu een ticket koopt krijg je korting en heb je alvast een leuk uitje op de planning staan voor als de situatie het weer toelaat! Zo kunnen wij elkaar in deze bizarre tijden een steuntje in de rug bieden.

Wanneer is het cadeauticket geldig?
Het ticket is het hele seizoen, t/m 25 oktober 2020, geldig. Het ticket geeft je toegang tot het volledige museum, inclusief de tentoonstellingen en activiteiten. Het ticket is binnen openingstijden op een gewenste dag te verzilveren. Reserveren is niet nodig.

Bekijk hier onze tentoonstellingen en agenda en onze openingstijden. Selecteer hieronder de entreetickets die je wilt bestellen.

1. Kies je ticketsoort

 • Selecteer je tickets
  Prijs
  Aantal
  Subtotaal
 • Volwassenen (va 16 jaar) € 8,50
  € 8,50
 • Kinderen (4 t/m 15 jaar) € 4,50
  € 4,50
 • Familieticket (2 kinderen en 2 volwassenen) € 25,50
  € 25,50
 • Subtotaal: € 0,00
 • Ik heb een kortingscode
  Uw kortingscode is incorrect.
  Kortingscode: - € 0,00
 • Totaalprijs
Chat met ons op WhatsApp